tiistai 20. lokakuuta 2009

Vihdoin se kunnon eka lähetys! + LEFFA 23-24.10.

Tähän asti tulleet jaksothan ovat olleet pelkkää lämmittelyä hanuradion ensimmäiselle, oikealle lähetykselle joka pärisee käyntiin pe-la!½!
MUKANA MYÖS UUDEN OLONEUVOSTOLIITTO-ELOKUVAN ENSI-ILTA!!


OLOTILOJA VOIS LUONNEHTIA..

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

HANULEFFAN TRAILERI

Kyllä, Leffa on tulossa ja tiiseriä pukkaa!

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Jakso 04 - Kisakooste on täällä

Pitkän harkinnan tuloksena, Hanuradio päätti pistää ohjelmaa ilmoille ja pientä pätkimistä saattoi jotkut havaita, joka johtui wareista (WARETTAKAA PERKELE WARETTAKAA). Illan kohokohta oli tietenkin Tontsan ahertama kisakooste jota päästään maistelemaan nyt pari viikkoa myöhässä:

Kisakooste from Hanu Radio on Vimeo.

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Terwe perkeleet!

Sellasta pientä infoa olis kerrottavana, että tuolta Irc-Gallerian Hanuradio-yhteisöstä näkee nyt lähetyksien alustavat aikataulut!
Sieltä voi tsekkailla millon kantsii tulla mukaan ja keskustella asiallisesti sekä antaa rakentavaa palautetta.


Mikäli satut olemaan tylsistynyt niin katsasta vaihka tämä hanuradion uusin video:

lauantai 22. elokuuta 2009

Hanuradio jollain lomalla???

Hanut pisti pillit pussiin ja painu epä'-ansaitulle lomalle. Nyt sunnuntaina pitäis tulla jotain koostetta videon muodossa ja hanuradion muodossa, siitä, mitä tapahtuikaan noina päivinä kun hanut lomaili, ja niistä viime viikonlopun kisoista. Kaikki tietenkin on mahdollista, myös se ettei huomenna kuulla hanuradiosta mitään...


sunnuntai 16. elokuuta 2009

Jakso 03 - hyvin pystyy ottaa


Taas tuli otettua hanuradion episoodi haltuun ja lepposaa menoahan siellä oli. Tästä lähtien hanuradio lähettää non-stop musiikkia tutulta sivulta aina ohjelman jälkeen tai muuten vaan. Ei pidä tietenkään olettaa että sieltä 24/7 musiikkia tulisi mutta hyvät mahdollisuudet on kuulla kipaleita jos satutte löytämään ittenne radion sivulta www.hanuradio.listen2myradio.com 

Thänks vaan kaikille kuuntelijoille, seuraavaa ohjelmaa odotellessa käväskää siellä myspacessa lisäämässä HR kaveriksi, kovaa videokoostetta luvassa!

ja tälläkertaa promo kuva studiosta med Jojeli & Hanuradio goes jackass!!

torstai 13. elokuuta 2009

Jakso 02 - Enemmä enemmä


Toinen jakso olikin sit siinä. Otettiin niit biisei haltuun ja julkimoita oli langan päässä.

Helvetinmoinen väsymys vaan painaa päälle.. Kiitokset kaikille, kuuntelijoille & vieraille. Jää nähtäväksi miten on tän perjantain laita, mutta tarkotus olis pistää uutta lähetystä nyt viikonloppuna ja jos sais jonku vieraan tänne mestoille!

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Hanuradio.... !! - Jakso 01



Noni! Ensimmäine hanuradio jakso pärähti käyntii! löyty sitä saakelin jäistä puheluu ja paskaa musiikkia iknow. Seuraavaa jaksoa odotellessa tyyppailkaa vaihka tätä logoa ~peaceout









logo by
:
Joel "laageRiA!?"