perjantai 24. joulukuuta 2010

HYVÄÄ JOULUA!

Hanuradio haluaa toivottaa kaikille riemuisaa Joulua ja onnellista uutta vuotta!

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Luukku 22 - MITHÄÄ JOULULÄHETYS!!!?

Se on semmonen juttu et luukut on vähissä mutta HUOMENNA 23. päivä pärähtää Hanuradion JOULULÄHETYS! Mukana hulluu livesäätöö ja vieraita studiossa, tsekidaut !

lauantai 18. joulukuuta 2010

Luukku 19 _ HUH

HUUUUHHU HANUGP OLI AIVAN BÖLYUSH JA VOI JUMALEISSÖN MITKÄ ENISILLAT JNE:JNE! HUOMINE PELKKÄÄ KERÄILYY


Luukku 16-18!!!!

Tää luukku on nii hullu et jäi aikasemmatki laittamat, elikkäs HanuGp räjähtää tänään ja meno on erittäin kova. Tunnelma käsin kosketeltavaa. Prosentit vahvassa nousussa ja jengiä tulee piisaamaan...  Illalla mahdollisesti ensi-ilta uudelle leffalle! Toivottavasti kaikki onnistuu hyvissä oloissa ilman suurempia sattumia!
Hyviä uutisia vielä siinä mielessä et vaihka nyt ei oo lähetyksiä pahemmin tullu niin Joululähetys on työn alla ja sieltä löytyykin sit vaihka minkälaista unreleased biisiä livenä  ja muutenkin! Ajankohta tolle lähetykselle on varmaan 23. tai 24. kattoo nyt mikä on järkevintä...
Suunnatkaa kohti tätä mestää tänään illalla.

 

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Luukku 15 - OIshan se pitäny arvata


Meno on ollut nyt sen mukaista että Hanukalenterin luukut 11-14 ovat kadonneet/varastettu johonkin, joten jatketaan tästä paremmilla mielillä... Sellaista uutista olisi että todellakin HanuGp:t olis lauantaina luvassa ja jotain elokuvaa tulos ulos et kannattaa pitää pulloa huulilla ja väijyä meininkiä tässä lähiaikoina! Yritetään pistää lähetystä kans pitkästä aikaa!

Tampereen pikkujouluista kuvia mm. täältä: 
http://carkki.pic.fi/kuvat/Tamskate-Hanujen+pikkujoulut/
 

perjantai 10. joulukuuta 2010

Luukku 10 - Hanujen yöt

Soihdut sammuu, ja monet hanutkin jotka tänä perjantaina matkaa kohti Tamperetta harjoittamaan lautailua päihteiden alaisena tai ilman lautailua harjoittamaan painoitettua päihteilyä tai mitähäh. Mutta homman nimi on, että kyseessä on jonkin sortin perinteeksi muodostunut trippi joka vietetään tampereen hallissa komealla remmillä ja rennolla meiningillä. Lisämateriaalia tuosta reissusta saattaa ilmestyä lähitulevaisuudessa...

Luukku 9 - HanuGp pikkujoulut


It's official! 18.12. klo 18 @LA
Ei kannata missata!

torstai 9. joulukuuta 2010

Luukku 8 - Skidiä

Jotain hanumatskua löytyis täält myös kasiluukullekkin.
Kevät tunnelmissa taidetaan mennä täl kertaa...



Luukku 7 - R.I.P. Kari Tapio 7.12.2010


On täällä elämä raskasta työtä
Ja siinä harvemin on onni myötä,
Sen tietää vain, yksin suomalainen... 

Näin lauloi Kari Tapio, suomen yksi tunnetuimmista artisteista.
Lepää rauhassa kuomaseni. 



Iskelmäkonkari Kari Tapio uskalsi käyttää rohkeasti värejä ja räiskyviä kuoseja.
- Iltasanomat

maanantai 6. joulukuuta 2010

Luukku 6


HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!  

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Luukku 5 - Joonan luukku

Luukku numero 5 aukesi likaisissa merkeissä, Fiilistelyn keskellä ja lumisateen saartamana., kaveriporukassa itsenäisyyspäivää odotellessa. huomioitaen kalja on maukastaja pizza on hyvää.

Hanuradio pahoittelee lähetyksen puuttumista.

lisää luvassa, muistakaan seurata mukana. Terveisin HANURADIO.

ps. jarmo sinä hävisit pelin (tuu skedee)


lauantai 4. joulukuuta 2010

Luukku 4 - Jotain erikoista

Näin neljäntenä päivänä luukku aukee ja paljastaa karun totuuden ettei lähetystä tulekkaan, mutta tässä jotain speciaalimateriaalia kesältä! Koittakaas ottaa selvää mitä näis tapahtuu...


Luukku 3


Luukku numero kolme aukeni hiljaisissa muttei suinkaan huonoissa tunnelmissa. Studion vieraana kävi Joona, paketoinnin kuningas, joka esitti koskettavan kappaleen kitaran sulosoinnuilla.
Tulevissa luukuissa yllättävää materiaalia luvassa!

torstai 2. joulukuuta 2010

Luukku 2 - Lissää lissää



Tänään alkoi juutalaisten kahdeksan päivän mittainen hanukka-juhla. Hanukkaa on virheellisesti sanottu ”juutalaisten jouluksi”, koska sen vietto sijoittuu lähelle kristittyjen joulua ja siihen liittyy lahjojen antaminen perheen pienimmille lapsille.

Hanukkaa, valon juhlaa, vietetään juutalaisen kalenterin mukaan marras-tammikuusssa. Tänä vuonna hanukka on 2.-9.12.

Hanukkaa vietetään niin sanotun makkabilaskapinan aikana hävitetyn Jerusalemin temppelin uudelleen vihkimisen (n. 165 eKr) kunniaksi ja sen aikana tapahtuneen öljyihmeen muistoiksi. Juhlasta säädetään Raamatussa (1. Makkab. 4:59). Juhlan viettoon kuuluu muun muassa hanukka-kynttilöiden sytyttäminen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hanukkah

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Luukku 1 - Joulun odotus alkaa

Kaikille nyt tiedoksi että Hanuradio starttasi joulukalenterinsa ja eka luukku avautu eilen lähetyksen merkeissä. Niille jotka missasi kyseisen tapahtuman, ette missanneet juuri mitään (paitsi eeppisen comebackin). Mukaan ehtii viel virittäytyä koko joulun ajan ja tässä nyt tulee jos jonkin näköstä juttua päivä päivältä (toivottavasti) eri muodoissa!